Menu

Dejl

Publikováno: 07/10/2012

Dejl k nám měl přijet na zkrášlení spolu s křížencem Nikem, ale vzhledem k tomu, že se ti dva zrovna nekamarádí, tak jsme se rozhodli pozvat je postupně. V pátek to tedy bylo sólo pro Dejla. Je to moc hezký a milý pejsek s minimálními nároky. Je ale nevhodný ke slepicím a jinému ptactvu – loví je. Pejsek je zvyklí na starší lidi co jsou s ním pořád. Dejl je ale strašně čistotný a v kotci kupodivu nevyvádí, takže by asi zvládnu i někoho, kdo by s ním nebyl celý den, ale chodil normálně do práce. Může i k dětem. Je mazlivý, přítulný.

Dejl je z útulku Hněvice u Štětí.

Je to pětiletý kříženec bígla a jezevčíka.

Před naším salónem, před proměnou…

Dejl má vznešený výraz.

Vyčesávání pomocí kartáče foolie. Jeho srst je nenáročná a v dobrém stavu.

U nás v salónu.

S naší střihačkou do které se zamiloval… Je potřeba si uvědomit, že pejskové z útulku mají hromadu přebytečné energie, kterou potřebují po odchodu z útulku ventilovat. Situace se vždy po pár dnech zlepší, ale lidé to mnohdy nevědí nebo nemají dostatek trpělivosti 🙁

Ve vaně se zklidnil a byl jako beránek. Teda na tu chvíli 🙂

Dejl dostal bahenní zábal.

Vysoušení se mu jako každému psovi líbilo. Dejl je dobrá povaha a je vhodný i k dětem.

Dejl vypadá na typického vesnického psa, ale zdání klame. Je to pes z paneláku a vesnické slepice nechť se k němu radši nepřibližují, loví je.

Dejla nakonec potkalo štěstí a z útulku v Hněvicích u Štětí si jej odvezli noví majitelé, které okouzlil svou psí osobností. Ujel dalekou cestu za novým domovem, cestoval až do Konstantinových Lázní, kde se nyní zabydluje a my mu přejeme, ať se mu tam daří a páníčkům ať dělá velkou radost!

Objednávka portrétu Vašeho psa


Dekujeme za objednavku

Vyskytla se chyba, zkuste prosim znovu.

Focení Venku
Focení v Ateliéru
Ilustrace - Charakteristický Portrét