Menu

Dita

Publikováno: 21/07/2012

Dita ani nestačila dorazit k nám do salónu a už byla adoptována. Přejeme hodně štěstí jak Ditě, tak jejím novým majitelům!

V pondělí 23. 7. u nás v Dogtownu zkrášlujeme fenečku jménem Dita, je to kříženec, narozena 2005, nekastrovaná. Dita je obětavá maminka Dášenky a Mrňavé (nyní Bezinky, nedávno adoptované u nás), do útulku přišly společně poté, co jim zemřela panička. Je to moc milá a mazlivá fenečka. Na vodítku jde, bojí se však zatáhnutí, ale to se určitě brzy srovná. Vhodná i k dalším pejskům a dětem. Ráda by bydlela v domečku se zahrádkou. Váha cca do 5kg.

V pondělí si můžete osvojit Ditu z útulku přímo u nás v prodejně Dogtown, Letenské náměstí 1, Praha 7! Fenka k nám bude přivezena hned po ránu, poté bude celé dopoledne u nás v salónu podstupovat zkrášlovací procedury a odpoledne bude již vyvoněná k dispozici na venčení a seznamování se s potenciálními páníčky. Dita u nás bude až do 19. hodiny, poté bude odvezena zpět do útulku. Přijďte se na Ditu podívat osobně, můžete si ji ještě ten den odvézt domů!

Objednávka portrétu Vašeho psa


Dekujeme za objednavku

Vyskytla se chyba, zkuste prosim znovu.

Focení Venku
Focení v Ateliéru
Ilustrace - Charakteristický Portrét