Menu

Máme doma štěně!

Publikováno: 23/04/2014

Dnes bychom vám rádi doporučili několik věcí, které byste si měli pořídit společně s novým štěňátkem.

Obojek a vodítko

Je dobré si hned na cestu k chovateli přivést obojek a vodítko, případně kšírky. Štěně je lépe ovladatelné a čím dříve si zvyká, tím lépe.

Plenky nebo domácí záchod s podložkami

Ať už si pořizujete štěně čivavy, knírače nebo labradora, počítejte s tím, že občas najdete loužičku. Než se váš nový člen rodiny naučí venčit, je dobré mít nejdříve doma místečko na kterém budou případné škody nejméně viditelné. Společně se sprayem „Puppy trainer“ bude cesta k potřebě vykonané venku mnohem kratší a váš příbytek mnohem čistější.

Pelíšek

První pelíšek pořizujte s rozmyslem. Pravděpodobně padne za oběť prvním zubům a ostrým drápkům.

Vhodné krmivo

Je dobré pořídit krmivo určené štěňatům pokud možno holistické. Nešetřete na stravě, výběrem vhodných krmiv bez obilovin předejdete mnohým trávicím potížím, různým alergickým reakcím a ušetříte za veterináře v pozdějším věku zvířete. U nás v Dogtownu najdete celou škálu holistického krmení pro juniory, s výběrem vám rádi poradíte.

Hračky

Možná byste nevěřili, ale hračky jsou pro štěně velmi důležitá věc. Pokud se trefíte do vkusu zvířete, nebude váš nábytek vypadat jako po nájezdu žravých kobylek a vaše boty a oblečení zůstanou také celé. Nehledě na to, že si od neustálé pozornosti vašeho pejska na chvíli odpočinete 🙂

Tréninkové pamlsky a žvýkadla

Bez odměny ani ránu! Pořiďte pejskovi odměnky, které jsou speciálně určené pro štěňata. Případně si je nakrájejte na co nejmenší kousky, nad odměnou za povel by pes neměl přemýšlet a vychutnávat si jí, ale polknout co nejrychleji. Pro zabavení jsou také vhodné žvýkací pamlsky, ale nenechávejte pejska bez dozoru s většími kusy např. bůvolí kůže, mohl by se vám zadusit. Vždy by měl mít přístup k pitné vodě. V naší pekárně vyrábíme domácí sušené tréninkové pamlsky bez dochucovadel a konzervantů. Používáme pouze maso v bio kvalitě. Celý sortiment můžete vidět zde: http://www.dogtown.cz/pekarna/

Doplňkové vitamíny

Pokud volíte některá větší a obří plemena, poraďte se s veterinářem o vhodných vitamínech a minerálech.

Přejeme vám hodně štěstí ve výběru vhodného plemene. Všechna štěňátka jsou velice roztomilá, ale mějte na paměti, že z některých vyrostou opravdu velcí a silní psi, a proto si dobře rozmyslete, které plemeno bude nejlépe vyhovovat vašemu životnímu stylu.

Nezapomínejte také na psí útulky, toho správného parťáka pro život můžete najít i tam 🙂

 

Objednávka portrétu Vašeho psa


Dekujeme za objednavku

Vyskytla se chyba, zkuste prosim znovu.

Focení Venku
Focení v Ateliéru
Ilustrace - Charakteristický Portrét