Menu

Pejsci z Depozitum Beruška hledají domov

Publikováno: 17/01/2017

Dne 16. 1. 2017 jsme opět po roce vezli sbírku do Depozitum Beruška v Horních Chvatlinách. U té příležitosti jsme vyfotili pár pejsků, kteří hledají nového majitele. Pokud se vám některý z nich líbí, neváhejte kontaktovat Depozitum Beruška a můžete jej osobně navštívit. Více info hledejte na: http://www.depozitumberuska.cz/pejsci/domov-hledaji/

Sbírka z Dogtownu

Bacardi

Fenka, věk 1 rok, kříženec, velikost malá, váha 6 kg, kastrovaná, čipovaná, očkovaná.
Bacardi je veselá, hravá a hodná fenečka. Z počátku je velmi nedůvěřivá a ostražitá, ale vše chce čas a trpělivost. S pejsky vychází bezproblémově. Nechá hladit, bere si pamlsky z ruky a již si hraje s hračkami i s pejsky.

Bacardi
Bacardi

Mendy

Fenka, věk 1 rok, kříženec, velikost malá, váha 5 kg, kastrovaná, čipovaná, očkovaná.
Mendy je veselá, hravá a hodná fenečka. Z počátku je velmi nedůvěřivá a ostražitá, ale vše chce čas a trpělivost. S pejsky vychází bezproblémově. U nás se nechá hladit, bere si pamlsky z ruky a již si hraje s hračkami.

Mendy
Mendy

Coddy

Pes, věk 1 až 2 roky, kříženec, velikost malá, váha 7 kg, kastrovaný, očkovaný, čipovaný.
Coddy je veselý, hravý, hodný a pejsek. Z počátku je nedůvěřivý, ale zvědavý. S pejsky vychází bezproblémově. U nás se nechá pohladit, hraje si s hračkami a bere si pamlsky z ruky.

Coddy
Coddy

Greis

Fenka, věk 6 až 7 let, kříženec Čivavy, velikost malá, váha 3 kg, kastrovaná, očkovaná, čipovaná.
Greis žila ve velké množírně psů, kde pouze rodila štěňátka. Když přijela měla svrab a těžký zánět v uších, přerostlé drápky a blechy. Všeho se moc bála a nenechala se pohladit. Teprve teď začíná poznávat, jaké je pohlazení, být v náručí, jak chutnají pamlsky a jak se všeho nebát. Již se nechá pohladit, bere si pamlsky a dokonce si začíná hrát. Stále je ještě opatrná, ale občas si pro pohlazení i sama přijde. Greis je drobná fenka, velmi klidná, hodná a milá.

Greis
Greis

Balantínka

Fenka, věk 7 až 8 let, kříženec Čivavy, velikost malá, váha 5 kg, kastrovaná, očkovaná, čipovaná.
Balantínka byla odebrána z množírny psů, kde pouze rodila štěňátka. Když přijela měla svrab v uších, blechy, ale byla velmi dobře živená. Z počátku se všeho velmi bála a nenechala se pohladit. I když byla odvážnější než její sestra Brendy. Nyní se nechá pohladit, vezme si pamlsky, nechá se vzít do náruče a pro pohlazení si i přijde. Je hodná, klidná a přátelská.

Balantínka
Balantínka

Arwen

Fenka, věk cca 8 let, Jorkšírský teriér, velikost malá, váha 4 kg, kastrovaná, čipovaná, očkovaná.
Arwen přijela z velké množírny psů v otřesném stavu jak fyzickém tak i psychickém. Všeho se hrozně bála, byla ožraná od blech, hrozně nafouklé bříško, přerostlé drápky. Dnes je již krásně zarostlá a má pěknou hustou srst. Je mazlivá, hodná, klidná, ale z počátku bývá mírně nedůvěřivá. Arwen má velký podkus a proto má stále vyplazený jazyk.

Arwen
Arwen

Jenny

Fenka, věk cca 3 roky, kříženec Čivavy, velikost malá, váha 4 kg, kastrovaná, čipovaná, očkovaná.
Jenny také přijela z množírny.

Jenny
Jenny

Jája

Fenka, věk 7 let, kříženec Čivavy, velikost malá, váha 3 kg, kastrovaná, očkovaná, odčervená.
Jája žila ve velké množírně psů, kde pouze rodila štěňátka. Když přijela měla svrab, přerostlé drápky a blechy. Všeho se moc bála a nenechala se pohladit. Teprve teď začíná poznávat jaké je pohlazení, být v náručí, jak chutnají pamlsky a jak se všeho nebát. Již se nechá pohladit, bere si pamlsky a dokonce si začíná hrát. Stále je ještě opatrná, ale už panicky neutíká. Jája je drobná fenka, velmi klidná, hodná a milá.

Jája
Jája

Suzzy

Fenka, věk 4 roky, kříženec, velikost střední, váha 12 kg,kastrovaná,čipovaná.
Suzzy dělá pokroky. Vítá nás kroucením celého tělíčka :-), je poznat, že má radost a je veselá. Dobrovolně,ale na sebe sáhnout nenechá 🙁 Zatím. Suzzy velmi dobře vychází s pejskama a v novém domově by kámoše moc uvítala. Najde se hodný člověk,který jí poskytne nový domov a dá jí šanci? Přijali jsme ji z množírny psů,kde živořila zavřená a jen rodila štěňátka. S ní jsme přijali i její krásná 4 štěňátka.Štěňátka byla děsně nafouknutá a hladová. Je stále k lidem nedůvěřivá až bázlivá. Hledáme pro ní páníčky,kteří jí dají šanci na rodinný život. V nové rodině by velmi uvítala, kdyby si s sebou mohla vzít svou kamarádku z Berušky Angie. Najdou se hodní a trpěliví lidi, kteří jí dají šanci, aby svůj život prožila v rodině?

Suzzy
Suzzy

Angie

Fenka, věk 2 roky, kříženec, velikost malá, váha 12 kg, kastrovaná, čipovaná, očkovaná.
Angie byla v novém domově cca 1 týden, ale bohužel majitelé jí nedali dostatek času na adaptaci :-(. Potřebuje hodně trpělivosti, času a laskavého přístupu. Je velmi nedůvěřivá až bázlivá k lidem, které nezná. S pejsky si hraje a už si začala hrát i s hračkami. Od nás se již nechá hladit i pomazlit. Je klidná, hodná a s pejsky vychází bezproblémově.
Byla odebraná z hrozných podmínek od alkoholika, který měl na pozemku u bud různě uvázané pejsky. Někteří pejsci běhali na volno a ve vesnici napadali lidi a jejich drůbež. Měli hlad. On je nekrmil a vůbec se o ně nestaral. Jen je mlátil a kopal do nich. Od něj jsme přijali ještě Nessie a stejně jak Angie byla děsně vyhublá, dehydratovaná a hrozně bázlivá.
Fenečka přijela se 7 štěňátky, kterým bylo cca 1 týden. Ona i štěňátka na tom byly moc špatně. Angie skoro neměla mlíčko, sama byla jen kost a kůže a byla dehydratovaná. Štěňátka byla hubená a dehydratovaná.
Angie byla od štěňátka velmi špatně živená a neměla dostatek jídla, vitamínů a minerálů, to zanechalo na jejích předních nožkách známky. Má je vytočené. Zatím jsme nepozorovali, že by měla nějaké problémy s chůzí nebo že by jí nožky bolely. Ale určitě to není fenka vhodná na dlouhé procházky nebo sport. Je vhodná do klidné rodiny, nejlépe ke starším lidem. Hledáme lidi,kteří mají dost trpělivosti a dopřejí jí dostatek času na ujištění, že jí nechtějí ublížit. Nejlépe, kdyby našla někoho, kdo by si vzal i její kamarádku Suzzy, se kterou jsou na sebe fixované.
Najde se hodný člověk,který jí poskytne milující domov i přes její hendikep? Určitě mu to ona bude tisíckrát vracet svojí láskou a oddaností.

Angie
Angie

Brendy

Fenka, věk 7 až 8 let, kříženec Čivavy, velikost malá, váha 5 kg, kastrovaná, očkovaná, čipovaná.
Brendy byla odebrána z množírny psů, kde pouze rodila štěňátka. Když přijela měla svrab v uších, blechy, ale byla velmi dobře živená. Psychicky je na tom hodně špatně. Brendy je velmi nedůvěřivá a ostražitá. Musí si zvyknout na nové prostředí i páníčky. U nás si již pomalu zvyká a už panicky neutíká, když jdeme kolem ní nebo jí chceme pohladit.

Brendy
Brendy

Matěj

Pes, věk 7 až 8 let, Čivava, velikost malá, váha 3,5 kg, kastrovaný, očkovaný, čipovaný.
Matěj žil celý život uvázaný venku u boudy. Když přijel všeho se velmi bál, nechtěl se nechat pohladit a v naší přítomnosti neudělal ani krok. Postupně poznal, že mu neublížíme a že může klidně běhat po celém baráku i zahradě. Nechá se hladit, rád se mazlí, v náručí se cítí dobře. Je hodný, klidný, přátelský a bezproblémový.

Matěj
Matěj

Louisa a její děti

Fenka, věk 1 rok, velikost malá, váha 4 kg.
Štěňata – 3 kluci a 1 holčička, věk 9 týdnů.
Celá tato rodinka je velmi pohodová. Štěňata jsou čilá a jejich maminka je na to fyzicky i psychicky velmi dobře. Štěňata jsou ihned k odběru, Louisa ještě čeká na kastraci a po té může jít také k novým majitelům.

Louisa
Louisa
Louisa
Louisa

Objednávka portrétu Vašeho psa


Dekujeme za objednavku

Vyskytla se chyba, zkuste prosim znovu.

Focení Venku
Focení v Ateliéru
Ilustrace - Charakteristický Portrét