Menu

Šampony a kondicionér Dogtown

Publikováno: 03/07/2013

Nově Vám nabízíme naše šampony a kondicionér Dogtown. Jsou určeny pro všechny a všem, takže si přijde na své opravdu každý 🙂 První nákup stojí 175Kč, za doplnění do prázdného flakonku zaplatíte už jen 130Kč… Takže ekologie! Jo a šampony i kondicionér ředíme 1:4, takže jsou SUPER výhodné!

Série šamponů Dogtown u nás na prodejně.

Kam se na nás hrabou čínské dětské ručičky….:)

V sérii najdete 4 šampony a jeden kondicionér.

Kondicionér s norkem – „Kdo chce svůj vlas snadno rozčesávati, musí se kondicionérem s norkem mýti!“ – Kondicionér s norkovým olejem změkčuje, hydratuje a vyživuje do hloubky. Usnadňuje rozčesávání a zanechává srst nadýchanou a hladkou.

Šampon pro citlivky – „Kdo se chce lupů či podráždění zbaviti, musí se šamponem pro citlivé mýti!“ – Dehtový šampon proti lupům a podráždění, podporuje hojení – vhodný pro všechny typy srsti.

Šampon s norkem – „Kdo si chce dlouhý vlas pěstěný udržeti, musí se šamponem norkovým mýti!“ – Neparfemovaný šampon s norkovým olejem pro dlouhosrstá plemena dodává kolagen po celé délce srsti a dodává jí lesk.

Šampon z kokosu – „Kdo nechce suchou srst jako troud míti, musí se šamponem kokosovým mýti!“ – Šampon s kokosovým olejem regeneruje a osvěžuje kůži a srst – vhodný pro všechny typy srsti.

Šampon jemný čistící (pěnu tvořící) – „Kdo se chce hydratovaným a jemným kožischem chlubiti, musí se šamponem jemným mýti!“ – Neparfemovaný hydratační jemný šampon, hloubkově čistící – vhodný pro všechny druhy pleti.

4 šampony a jeden kondicionér Dogtown nyní používáme i v našem salónu Beautiful Monster

Objednávka portrétu Vašeho psa


Dekujeme za objednavku

Vyskytla se chyba, zkuste prosim znovu.

Focení Venku
Focení v Ateliéru
Ilustrace - Charakteristický Portrét