Menu

Karel

Publikováno: 31/03/2013

Karel z útulku v Tróji si v pátek udělal výlet do Dogtownu. Je to neskutečný dobrák a v útulku je už nekřesťansky dlouho. Vodní portugal je navíc ideální volbou pro alergiky a lidi s atopickým exémem, kteří by byli jinak odkázani na rybičky či hady jako domácí mazlíčky. Portugala má navíc i Barack Obama, a tak kdo se chce jednou v životě cítit jako americký prezident, nechť si přijde pro Karla.

Karlovi je 6 let, je to kříženec vodního portugalského psa a váží asi 20kg. Je vychovaný a na vodítku chodí hezky. V útulku je už dlouho a tak bude potřebovat ze začátku pevnou ruku. Je to ale skvělá povaha a brzy se v novém domově zabydlí. Najde se potenciální zájemce? V útulku v Tróji je pod číslem 2163/2012. / Karel is a sheltered dog from Troja who was in Dogtown for a make-over today. He is approximately 6 yrs old, a mixture of Portuguese Water Dog, very nice, very well behaved. In Troja under the number 2163/2012.

Karel na procházce na Letné

Karel dnes prošel i naším salónem. Aplikovali jsme mu bahenní zábal na regeneraci srsti.

Karel je moc hezký pes a svému pánovi rozhodně nebude dělat ostudu.

Karel je kříženec portugalského vodního psa a je mu 6 let. Momentálně se nachází v útulku v Tróji.

Karel je trochu nevyběhaný, ale s aktivním páníčkem se brzy zklidní. Je to skvělá povaha. K malým dětem ale nedoporučujeme kvůli jeho neohrabanosti – mohl by nechtěně ublížit.

Karel je nově kastrovaný a dostupný k adopci. Najde se vhodný majitel?

A i Karel měl štěstí a našel svůj nový domov. Moc gratulujeme a ať se Vám daří!

Objednávka portrétu Vašeho psa


Dekujeme za objednavku

Vyskytla se chyba, zkuste prosim znovu.

Focení Venku
Focení v Ateliéru
Ilustrace - Charakteristický Portrét