Menu

Thelma a Luisa již bydlí v nových rodinách

Publikováno: 23/01/2013

Fenky z útulku Hněvice u Štětí „Thelma a Luisa„, které jsme vám představovali naposled v rubrice Psi k adopci, kteří hledají domov, na svůj nový domov stále čekají. Do útulku jsme je zpátky nevrátili, jelikož je zima a obě jsou krátkosrsté. Fenky na tom nebyly moc dobře se zdravotním stavem, takže by jim návrat do útulku po zkrášlení nepropsěl.

I když se jedná o fenky, které jsou na sebe zvyklé a jsou pořád spolu, bylo by vhodné je adoptovat odděleně, jelikož jsou pak klidnější a nevyprovokovávají se navzájem. Spolu jsou ovšem taky hodné, záleží na budoucím majiteli, kolik bude mít pro pejsky prostoru.

Luisa
Luisa je asi 3-letá temperamentní fenka křížence vážící zhruba 7kg. Je hravá a strašně mazlivá. Venku ráda běhá, ale neutíká. Drží se svého pána jak jen to jde a miluje aporotvání míčků.

Luisa je vhodná jak do bytu, tak do baráčku. Může přijít do rodiny s dětmi, ostatními psy i kočkami. Je velmi společenská.

Doma, pokud zrovna na ni nemáte čas, sama si najde místečko, nejlépe nějaké křeslo, kde si spokojeně leží, dokud ji něčím nezaměstnáte. Sami se o tom můžete přesvědčit v našem obchodě, kde vás obě přivítají za pultem.

Thelma
Thelma je asi 3-letý kříženec vážící do 10 kg. Je klidná a velice mazlivá. Thelma je méně hravá, než její kolegyně Luisa, za to je to typický domází mazel. Momentálně je v léčení se zánětem močových cest, ale do týdne bude úplně zdravá. Její zdravotní stav se nyní hodně zlepšil, je již téměř v pořádku.

Thelma je méně důvěřivá než Luisa, drží si zprvu větší odstup. Je vhodná do bytu, ale z počátku si musí zvyknout a naučit se, že nesmí skákat po oknech, odpadkových koších, lince a podobně. Je to jen malá neřest, která se dá určitě odnaučit. Vhodná i k dětem, jelikož jsou obě velice společenské a neublíží nikomu.

Jsou mazlivé a strašně hodné. Obě jsou vhodné jak do rodin s dětmi, tak i k jiným domácím mazlíčkům, jelikož jsou kamarádské, nikomu neublíží ani se neoženou. Fenky jsou velmi temperamentní, takže spíše nedoporučujeme ke starším lidem. Doma nic neničí, nekňučí – možná jen ze začátku (2 dny) než si uvědomí, že jsou v bezpečí, ale rychle si zvyknou. Zamilujete si je na první pohled.

Včera jsme natočili v Dogtownu video, kde si je obě můžete prohlédnout a poslechnout si o nich malinko více:

Na Facebooku: Thelma a Luisa

Na Youtube: Thelma a Luisa

Pokud jim nenajdeme rychle náhradní rodinu (klidně dočasnou), budou muset být vráceny do útulku. Naše kolegyně, která má Luisu i s Thelmou dočasně v opatrování si je bohužel nemůže déle nechat u sebe. Pejsky můžete v Dogtownu vidět zase v pátek 14.12.2012.

Darujte si lásku pod vánoční stromeček, adoptujte pejska z útulku!

Pokud byste měli sami zájem o jednoho či druhého pejska, neváhejte nás kontaktovat!

A s novým rokem přišla i nová naděje a obě fenky jsou již u nových rodin!

Objednávka portrétu Vašeho psa


Dekujeme za objednavku

Vyskytla se chyba, zkuste prosim znovu.

Focení Venku
Focení v Ateliéru
Ilustrace - Charakteristický Portrét