Menu

Choco našel nový domov

Publikováno: 17/08/2012

Choco byl vybrán z útulku Hněvice u Štětí. Je to asi 2 letý pejsek. Je ustrašený, ale k lidem moc hodný a až si někde zvykne, bude skvělý společník. Choco je ale méně vhodný k jiným psům, má asi nějakou špatnou zkušenost a nesnese se s nimi.

Štístka „Choco“ jsme v našem salónu pořádně vydrhly a aplikovaly mu „bahínko“ čili bahenní zábal pro zlepšení stavu srsti. Výsledek byl skvělý! Srst byla o poznání zdravější a jemnější na dotek. A jak voněl!

Sušení a následné kartáčování si Štístko náramně užíval…

Štístko je pejsek co ocení autoritu. Ke konci dne byl jako beránek a hlavně se rychle na člověka upne, když si od něj nenecháte všechno líbit 🙂

Štístka jsme dnes 17.8. 2012 přivezli z útulku Hněvice u Štětí, u nás v salónu jsme ho vykoupali a upravili. Poté jsme ho celý den nabízeli u nás v obchodě Dogtown k případnému osvojení. Štístko je strašně hodný mladý pejsek a zaslouží si dobrý domov. Potřebuje k sobě silnou osobnost – vůdce smečky, ktrerá ho bude držet zkrátka (alespoň ze začátku, než si zvykne). Na oplátku mu ale bude dobrým a věrným přítelem.

Štístka si hned po návratu z Dogtownu do útulku osvojili noví majitelé. Přejeme hodně štěstí!

Objednávka portrétu Vašeho psa


Dekujeme za objednavku

Vyskytla se chyba, zkuste prosim znovu.

Focení Venku
Focení v Ateliéru
Ilustrace - Charakteristický Portrét