Menu

Služba hlídání pejsků v jejich domácím prostředí

Publikováno: 30/07/2012

Také někdy potřebujete vyvenčit či pohlídat Vašeho pejska, když víte, že se zdržíte v práci či na zábavě? Firma Pawz.cz za Vás tento problém vyřeší. Nabízejí služby jako jsou krátkodobé či dlouhodobé hlídání, venčení či krmení psů v době Vaší nepřítomnosti. A to buď přímo u Vás doma, kde je pejsek zvyklý, nebo v domácím prostředí u slečny pečovatelky, kde o něj bude postaráno jako o vlastního.

Pokud si takovou službu objednáte, slečna z Pawz se přijede s Vaším pejskem osobně seznámit. Domluvíte Vaše požadavky a podepíšete smlouvy (souhlas s nakládáním s Vaším psem kvůli případné veterině, souhlas se vstupem do bytu, pojištění atd.). Domluvíte se na konkrétní termín a popřípadě předáte klíčky a poslední instrukce. Máte jistotu, že v době Vaší nepřítomnosti bude o pejska postaráno, bude vyvenčen, nakrmen a následně opečováván. Vy se tedy nemusíte stresovat a utíkat ze zábavy předčasně jen kvůli povinnostem, ty za Vás totiž rádi vyřeší pečovatelky z Pawz.cz!

Vyzkoušeli jsme za Vás!

Slečna z Pawz.cz přišla ve smluvený čas k nám domů. Nejprve jsme vyřešily potřebné formality – podpis smlouvy.

Poté co jsme odešli za zábavou. Vzala slečna naše dva pejsky na procházku. Slečna venčí podle potřeby psa a dohody s Vámi – od oběhnutí baráku až po hodinové výlety po okolí.

Sortiment služeb je široký a vždy šitý na míru. Můžete si objednat celodenní hlídání či jen doplňení krmiva do misky.

Právě proto, že jsou služby šité na míru jednotlivým zákaznímům, ceny jsou do jisté míry flexibilní. Můžete ale počítat s tím, že za hodinu péče o Vašeho pejska zaplatíte v průměru 200 Kč. V případě dlouhodobé spolupráce se cena snižuje.

Objednávka portrétu Vašeho psa


Dekujeme za objednavku

Vyskytla se chyba, zkuste prosim znovu.

Focení Venku
Focení v Ateliéru
Ilustrace - Charakteristický Portrét